Rekentools op uw website

De circa 300 rekentools die u kunt vinden op BerekenHet.nl kunnen ook een onderdeel worden van uw website.
Wij doen het onderhoud. Nieuwe kengetallen, rekenrentes, te gebruiken tabellen, (half)jaarlijkse fiscale updates of complete wetswijzigingen. Wij zorgen dat de rekentools altijd up-to-date zijn, zonder dat u daar naar hoeft om te kijken.

Met circa 300 verschillende financiële, fiscale en aanverwante rekentools.
Onderhouden door ons, altijd up-to-date.

Zie het overzicht van de beschikbare rekentools.

Naadloos passend in uw website

De vormgeving van de rekentools wordt passend gemaakt voor uw website. Voor integratie gebruiken we een zogenaamd dynamisch iframe dat zorgt voor naadloos invoegen van de rekentool in een webpagina. Heeft de rekentool meer ruimte nodig, dan wordt de iframe automatisch groter. Alles zonder scrollbars en dus ook goed printbaar.

Onze rekentools zijn geheel responsive en werken in alle modernere browsers. Ze zijn daardoor ook goed bruikbaar in uw responsive website op een tablet of mobiele telefoon. Flash en Java worden niet gebruikt en kunnen dus niet voor problemen zorgen.

Aan uw site aangepaste vormgeving (kleuren, lettertypes, etc.).
Dynamisch iframe voor naadloze integratie zonder scrollbars.
Responsive, dus ook geschikt voor tablet en mobiele telefoon.
Goede browserondersteuning; geen Flash of Java.

Ook de teksten van de rekentools kunnen worden aangepast. Standaard kunnen de bezoekers worden aangesproken in de u- of je-vorm, maar de teksten kunnen ook geheel naar uw wensen worden aangepast.
Onder de resultaten van de berekening kan een zogenaamd ‘Meer Informatie’ blok komen te staan met daarin uw eigen tekst en bijvoorbeeld een knop of link als call-to-action naar uw contactformulier of een andere pagina voor meer informatie. Zo kunt u de bezoeker op uw website langer vasthouden of verleiden tot een actie.

Teksten op maat.
‘Meer informatie’ blok voor binding en call-to-action.

Bekijk en probeer zelf een aantal voorbeelden van rekentools zoals ze in gebruik zijn bij enkele van onze onze klanten.

Bijzonder wensen? Wij bouwen het

Wij ontwikkelen ook klantspecifieke rekentools. Dit hebben wij gedaan voor onder andere het Nibud, CNV Vakmensen en de gemeente Utrecht.
Wij kunnen hierbij gebruik maken van onze rekentool-engine en bestaande onderliggende berekeningen, zoals fiscaliteit. Daardoor zijn de ontwikkel- en onderhoudskosten vaak aanzienlijk lager dan bij zelf bouwen of laten maken door uw webbouwer.

Klantspecifieke rekentools als maatwerk.
Goedkoper en inclusief onderhoud.

Privacy gegarandeerd

Ook de privacy van de gebruiker is bij ons goed geregeld. Onze rekentools kunnen altijd volledig anoniem gebruikt worden en wij hebben alles gedaan wat de AVG van u en ons vraagt. Hoe hebben we in detail vastgelegd in een document dat u kan helpen intern in uw organisatie hier duidelijkheid over te verschaffen.

Privacy goed geregeld, aantoonbaar AVG proof.
De gebruiker blijft geheel anoniem.

Webservice API

Als klant met bijzondere wensen kunt u onze berekeningen ook gebruiken via een webservice API. U laat dan de berekening bij ons uitvoeren en verzorgt zelf hoe u de invoergegevens opvraagt en hoe u de berekende resultaten presenteert.
Op deze manier kunnen berekeningen bijvoorbeeld gebruikt worden in een offerte straat of binnen een gesloten klantendeel. De vormgeving kunt u dan ook geheel zelf bepalen en/of passend maken met andere interactieve content op uw website.

Ook beschikbaar via een webservice API.
Voor geheel vrije integratie zonder onze gebruikersinterface.

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.